dag_ett_121024

Onlineexperten Abhay Adhikaris workhop Strategisk närvaro i sociala medier. Endagsutbildning om hur du skapar en effektiv bild av dig och din organisation.

Undrar du vad som händer med en idé när du delar den online? I den här workshoppen hjälper Abhay dig att skapa en digital identitet baserad på hur du och din organisation är och vill uppfattas. Syftet är att minska glappet mellan din fysiska person och ditt digitala liv, och mellan din organisation och dess digitala motsvarighet.

Kraven på kompetens om sociala medier ökar för oss alla inom museisektorn och fordrar att vi har kunskap om hur man navigerar online, och det gäller framförallt de i beslutsfattande ställning. Abhay Adhikari delar åter igen med sig av sina omfattande kunskaper för att skapa nytta för kulturverksamheter på ett relevant sätt i sociala medier.

Workshop
Workshopen är utformad som en digital verkstad där deltagarna arbetar praktiskt med att utveckla sina färdigheter genom brainstorming, grupp- och pardiskussioner och övningar som gör det lätt att fortsätta arbeta konkret på arbetsplatsen.

Innehåll
Att knyta ihop den fysiska och den digitala världen.
Öka gemenskapen med publiken/målgruppen.
Hur ett varumärke blir socialt.
Att genomföra strategin i organisationen.
Sociala medier och yrkesrollen.

Tidigare deltagare tycker

Special thanks to Abhay Adhikari for his humor, energy, and sharing his expertise and insight on all things online and social!

The key takeaway here was remembering that for all the websites, tools, and online apps available, this famous charge still rings true: The web is what you make of it.

Workshoppen passar
Arkivarie
Bibliotekarie
Informatör
Intendent
Kommunikatör
Marknadsförare
Webbmaster

Tid: kl. 10-16
Datum: 2013-10-24
Lokal: Tekniska museet
Pris: 1 600 kr, ink moms (OBS lunch ingår ej) Delta båda dagarna 24–25 oktober för endast 2 600 kr!
Pris studerande: 600 kr inkl. moms
Språk: Workshopen hålls på engelska
Anmälan: Via formuläret nedan.
Arrangör: IdeK-labbet i samarbete med Tekniska museet.
Kontakt: Har du frågor om workshopen kontakta IdeK-labbet.

OBS workshopen är fullbokad och vi tar inte emot fler anmälningar.